Polihrono – mesto u kome letuje i Novak Đoković

Na svim domaćim portalima osvanula je vest daje novopečeni bračni par Đoković trenutno u Grčkoj, tačnije u mestu Polihrono. Letovanje u ovom mestu je zaista pristupačno i dostupno svima.

Ovaj mladi bračni par će ovo letovanje koštati po 300 evra, budući da najskuplji desetodnevni aranžman košta 600 evra.

"Jelena i Novak upravo suprotno razmišljaju od džet-setera. Želeli su da utiske posle svadbe sumiraju na mirnom mestu, kakva je severna Grčka, bez lažnog glamura, fensi mesta i bespotrebnog luksuza. S obzirom na to da je ovo mirno mesto, sa svega nekoliko restorana i bez noćnog života, to će dobro doći, kako Jeleni zbog trudnoće, tako i Novaku pred turnir u Americi. Njih dvoje su slični po pitanju skromnosti i smatraju da lepote prirode i mora na otvorenom nema potrebe zameniti skupocenim đakuzijima i bazenima u okviru hotela. Ne opterećuju se materijalnim stvarima, već suštinom, a u ovom trenutku im je najbitnije da su zajedno", pišu domaći mediji.

Plaža u Polihronu je peščana, ulazak u vodu je postepen i pogodan za polu-plivače i decu. Plaža je relativno uska, ali u različitom nivou u odnosu na ulicu, pa je bezbedna i na neki način izolovana od vozila. Voda je dosta bistra, osim kada je more nemirno.

Dakle, Polihrono je lepo i prijatno mesto koje se sada može pohvaliti da je ugostilo i najboljeg tenisera sveta. Ukoliko se i vi odlučite za ovo mesto želimo vam srećan put!