Malidivi

Naša ponuda

Maldivi

Maldivi, nekada meta raznih osvajača, danas predstavljaju krajnji cilj mnogih putovanja i jednu od, turistički, najatraktivnijih destinacija na svetu. Ovaj izolovani arhipelag nalazi se u Indijskom okeanu i sastoji se od velikog broja manjih ostrva, vulkanskog porekla.

Ostrva Maldiva su poznata po svojim prelepim plažama sa belim peskom i kristalno čistim tirkiznim morem. Ovo nebesko okruženje je savršeno za opuštanje, sunčanje i uživanje u morskim aktivnostima kao što su ronjenje, snorkling, jedrenje, ribolov i druge.

Ostrvo Mafuši je jedno od naseljenih ostrva atola Kafu i vodeće lokalno turističko ostrvo na Maldivima. Blizina ostrva glavnom gradu Maleu i njegovim transportnim čvorištima omogućila je Mafušiju da postane popularna destinacija za turiste koji posećuju lokalna ostrva.

Prednosti ostrva Mafuši: urbano turističko mesto, blizu glavnog grada i aerodroma

Mane ostrva Mafuši: komercijalizovano, samo na određenim delovima ostrva dozvoljeno je kupanje, nema prirodnog hlada

Ostrvo Ukulhas, jedno od naseljenih ostrva atola Alif Alif. Plaže su glavna atrakcija Ukulhasa, zauzima skoro ceo zapadni deo ostrva. Većina hotela ima direktan pristup plaži. Možete udobno biti u senci drveća.

Prednosti ostrva Ukulhas: duge plaže sa belim peskom i tirkiznim morem, dozvoljeno kupanje duž celog ostrva, prirodan hlad na plažama. Transfer od glavnog grada Malea i aerodroma traje oko 1h i 15 minuta.